Onze diensten

We helpen jou, en je vloer!

 

Met een houten vloer brengt u een unieke sfeer en uitstraling in de woning. Het feit dat de vloer door de jaren gebruik sporen en patine krijgt is volkomen normaal en eigen aan een houten vloer. Als u echter de vloer niet meer zuiver krijgt of de beschermlaag is versleten, dan is een renovatie aan de orde. Dit kan gaan van een intensieve reiniging tot een schuurwerk. Vooraleer hier aan begonnen wordt is een plaats bezoek noodzakelijk en wordt dan al onmiddellijk een realistische analyse gemaakt van wat wel of niet kan. Daar ik sinds 1994 in het vak zit en dit zelfs in 2004 heb bekroond met de 1ste plaats in het Europese Kampioenschap Parketleggen kan ik u garanderen dat onderhoud en herstellingen volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd, dit voor samengestelde vloeren als vol massief. 

Onderhoud

Van het plaatsen van onderhoudsolie tot intensieve machinale dieptereinigingen van houten vloeren met plaatsen van een nieuwe beschermlaag... Deze werken vernieuwen de afwerkingslaag, hier wordt niet geschuurd. Gebruikssporen en eventuele beschadigingen in het hout blijven zichtbaar. Het ideale onderhoud voor dwarsgezaagde of verouderde vloeren

 

Renovatie

Het vernieuwen van uw houten vloeren door schuren van de bovenlaag. Dit geeft de vloer een 2de leven en is hij weer als nieuw.

 

Schadeherstel

Herstellen van schade, indien mogelijk plaatselijk of in het geheel van de vloer.

0

Je winkelwagen