Disclaimer


Disclaimer voor www.propereparket.com

Het Parkethuis verleent je hierbij toegang tot www.propereparket.com ( hierna “de website”) en nodigt je uit het aangebodene te kopen.
Het Parkethuis behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Het Parkethuis spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Het Parkethuis.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van overduidelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Het Parkethuis. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Het Parkethuis geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Professioneel gebruik

Onderhoudsmiddelen en basisproducten zoals basislakken en –oliën zijn producten voor professioneel gebruik. Parket is een natuurproduct en moet altijd volgens advies worden behandeld. Het Parkethuis is niet aansprakelijk voor (onverwachte) uitkomst van de behandeling met onze producten. Wij geven hier dan ook geen advies over.

Overige

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.
0

Je winkelwagen